Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Najskuplji igrač Varaždina otišao u Bundesligu

NK Varaždin danas je za još uvijek nepoznati iznos napustio 22-godišnji veznjak iz Sjeverne Makedonije koji je u klub stigao prije 3 i pol godine iz albanskog Skënderbeua, Agon Elezi.

Elezi je za klub iz Baroknog grada upisao 68 nastupa, postigavši 8 pogodaka i dodavši 1 asistenciju i bio je standardni član prve postave tijekom svih sezona, a posebice tijekom prošle u kojoj se istaknuo kao jedan od najistaknutijih aktera ekipe trenera Marija Kovačevića, uz Tonija Teklića, Michelea Šegu i Frana Brodića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon dvojice spomenute trojice, klub je sada napustio i treći mušketir, i to nakon što nije bio u sastavu niti jednom još od 5. studenog i utakmice protiv Dinama, prvenstveno zbog odbijanja potpisivanja novog ugovora koji mu je isticao u svibnju ove godine.

S cijenom od 800.000 € bio je jedan od najvrijednijih eksponata Varaždina, a njegova nova destinacija bit će trenutno četrnaestoplasirana ekipa Bundeslige, VfL Bochum. Klub je to za kojeg su kroz prošlost zaigrala dvanaestorica Hrvata: Luka Bonačić, Ivan Žugčić, Filip Tapalović, Zoran Mamić, Samir Toplak, Alen Petrović, Marijo Marić, Ante Čović, Damir Milinović, Toni Tapalović, Ivo Iličević i Mario Jelavić, a Elezi će postati prvi Makedonac koji je ikada zaigrao za klub.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano