Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Najslušanija sportska emisija u Engleskoj: “Chelsea je bijedan klub”

Chelsea je ovog tjedna kompletirao nove transfere, a radi se o izlaznom Conora Gallaghera u Atletico Madrid te ulaznom Joaa Felixa iz istog kluba. Način na koji su predstavljeni transferi je nagnalo popularnu englesku radio emisiju talkSport da ih nazove bijednim klubom.

Chelsea je objavio video koji pokazuje Gallagherove prve korake u klubu te u kojima sam igrač govori koliko mu je puno značilo igrati u njihovom dresu te nositi kapetansku vrpcu. Dolazak Felixa su pak brendirali pod nazivom: “Povratak kući”. Panel navedene emisije nije mogao doći sebi zbog ovih poteza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Predstavili su Gallaghera kao mladog igrača kluba kojeg nisu smjeli izgubiti. Srcedrapajuće je gledati kako su prisilili momka da daje intervjue i priča o tome koliko mu klub znači, dok prikazuju klipove iz juniorskih, a kasnije seniorskih dana. Kako netko iz kluba može gledati ovaj video i pomisliti da ovo nije igrač za Chelsea?

Conor će jedan dan pogledati taj video i pomisliti će kako ovo zorno prikazuje koliko je on htio ostati u klubu, a koliko ga klub nije želio. I još pri tome govore kako radi idući korak u svojoj karijeri kao da se radi o transferima Cristiana Ronalda ili Garetha Balea u Real Madrid te kako je njegov odlazak bilo nemoguće zaustaviti.

Povrh svega toga, za dolazak Felixa su napisali povratak kući. Jesu li oni normalni? Pa htjeli su dovesti Samua Omorodiona što nisu uspjeli pa su se tek tada zadovoljili s Felixom i to je sve moralo biti sastavljeno tako jer su Gallaghera htjeli tamo prodati. Ako ste ga toliko htjeli, zašto vam on nije bio primarna meta. Bijedno, ovo što radi Chelsea su postupci bijednog kluba.”

talkSport

Saga o odlascima i dolascima u Chelseaju još nije gotova jer je njihov novi trener Enzo Maresca otpisao nekadašnje prvotimce, Raheema Sterlinga i Bena Chilwella, o čemu smo ranije pisali ovdje.

Komentari

Povezano