Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Nakon četiri odigrana kola u novoj sezoni, Ben Foster se odlučio umiroviti

Wrexham je ove sezone ušao u League Two te je u prva četiri kola upisao pet bodova. Nakon četiri kola će trebati pronaći novog vratara. Većinom se igrači umirove na kraju sezone, ali Ben Foster je odlučio otići u mirovinu!

Foster je objavio da odlazi u mirovinu jer osjeća da ne može pridonijeti više momčadi. Foster je u prva četiri kola primio 11 pogodaka te je većini razumljiva njegova odluka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

40-godišnji vratar je potpisao za Wrexham u ožujku te im pomogao ući u profesionalni nogomet. Bivši reprezentativni vratar Engleske je kroz karijeru također igrao za Manchester United, Watford, WBA, Birmingham City, Stoke City… Foster također drži rekord za najviše obrana u povijesti Premier lige s 1248 obrana.

U profesionalnom nogometu je imao 536 nastupa u kojima je osvojio 7 trofeja. U posljednjih nekoliko godina je postao popularan zbog svog zanimljivog YouTube kanala na kojem je pokazao kako svoj dan provodi jedan nogometaš u Premier ligi i Championshipu. Osim YouTube kanala, Ben Foster također ima podcast na Spotifyu gdje ugošćuje razne ljude iz svijeta nogometa.

Komentari

Povezano