Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

(VIDEO) Nakon poraza u polufinalu napali sudački par. Petorica igrača uhićena

Osim Europskog prvenstva u rukometu koje se održava u Njemačkoj, u Bahreinu se održava još jedno rukometno kontinentalno prvenstvo, ono najvećeg i najmnogoljudnijeg kontinenta svijeta – Azije.

Prvenstvo je to koje uključuje i predstavnike Oceanije, najtrofejnija ekipa Azije je Južna Koreja s 9 titula, dok je slijedi Katar s 5 titula prvaka i to zaredom, počevši od 2014. godine pa sve do danas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šestu titulu prvaka Katarci koji već godinama imaju velika ulaganja u rukomet imat će priliku osvojiti u sutrašnjem finalnom susretu protiv Japana, iako su domaćini Bahreinci priželjkivali da konkurenti budu baš oni, kako bi nakon 5 poraza u finalima konačno uspjeli doći i do osvajanja zlatne medalje.

Ipak, Japanci su imali posljednju riječ i slavili rezultatom 20:17, a domaći igrači to nisu dobro podnijeli, napavši suce susreta koje su smatrali krivima za svoj poraz.

Osim redardske službe brzo se uključila i policija, a rezultat je nakon svega petorica uhićenih igrača Bahreina. Kakve će posljedice od strane Azijskog rukometnog saveza snositi domaćin, još se uvijek ne zna.

Komentari

Povezano