Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Nakon produžetaka, razigrani Španjolci pobijedili Švicarsku

Španjolci, protivnici Hrvatske U21 reprezentacije iz grupne faze, u četvrtfinalnoj su utakmici pobijedili Švicarce rezultatom 2:1.

Za razliku od ostalih susreta iz grupne faze, Španjolci tokom prvih 45 minuta nisu dominirali posjedom niti prilikama, već su im poprilično dobro parirali Švicarci. Ipak, poveli su igrači Furije u 68. minuti pogotkom igrača Manchester Cityja Sergia Gomeza. Potvrdio je time španjolski napadač sjajnu formu, postigavši drugi gol uz dvije asistencije u četiri utakmice natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nastavili su napadati i tražiti drugi pogodak, ali nisu bili precizni u završici, pa su po starom nogometnom pravilu u 1. minuti sučeve nadoknade primili pogodak, kad je Baselov Zeki Amdouni zabio za 1:1.

Utakmica je otišla u produžetke, u kojima je Betisov Juan Miranda u 103. minuti zabio odlučujući gol za zasluženih 2:1 i dvanaesto polufinale U21 Europskog prvenstva u povijesti te šesto od posljednjih sedam.

U dašanjim susretima za kompletiranje polufinalne liste od 18h se susreću Engleska i Portugal, a od 21h Francuska i Ukrajina.

Komentari

Povezano