Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Nantes raskinuo ugovor s mladim igračem jer je inzistirao da igra za svoju reprezentaciju

Na pomalo bizaran potez se odlučio francuski klub Nantes nakon što je mladi 16-godišnji Younes Benali izrazio želju i inzistirao na tome da igra za Alžir na AFCON-u U17.

Turnir je trenutno u tijeku te se održava u Alžiru, a započeo je 29. travnja i trajati će do 17. svibnja. Mladi reprezentativac Alžira je zbog svoje želje dobio raskid ugovora, a izjavio je sljedeće: “Od malih nogu sam igrao za Nantes i kao što svi znaju, zaljubljen sam u ovaj klub, to je moj omiljeni klub. Uvijek sam poštovao klub, od malih nogu sve što sam radio, radio sam tamo. Ove godine sam imao priliku predstavljati svoju zemlju – Alžir. Ne daje se svakome tek tako da predstavlja ovu zemlju. To je veliki ponos.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S klubom se nije uspio dogovoriti oko uvjeta, pa je nadodao sljedeće: “Sve sam dobro napravio. S klubom se nismo baš dogovorili oko nekih uvjeta, a ispunio sam sve što sam morao učiniti. Odlučio sam otići u Alžir i time nisam iskazao nepoštovanje. Nakon svega, ima onih koji se ne slažu sa mnom, ali najvažnije je otići što dalje u Afričkom kupu.”

Reprezentacija Alžira U17 se trenutno nalazi u skupini A na drugom mjestu tablice s 3 osvojena boda nakon dvije odigrane utakmice. Pobijedili su reprezentaciju Somalije u prvom kolu rezultatom 1:0, dok su u drugom kolu poraženi od vršnjaka iz Senegala rezultatom 0:3.

Sljedeća utakmica im je na rasporedu 5. svibnja od 21 sat protiv reprezentacije Konga gdje imaju šansu eventualnim remijem ili pobjedom osigurati sljedeću fazu natjecanja.

Komentari

Povezano