Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Napadač Porta zabio hat-trick nakon ulaska s klupe, Atletico izvukao remi kod Celtica

U preostalim susretima večeri Lige prvaka, na Celtic Parku susreli su se Celtic i Atletico Madrid, dok su u Antwerpenu igrali domaći Royal Antwerp i Porto.

Između Celtica i Atletico Madrida, domaćini su došli do prednosti u vrlo ranoj fazi susreta, već u 4. minuti preko Kyogoa Furuhashija. 20 minuta kasnije, Atletico Madrid dolazi do izjednačenja i to pogotkom Antoinea Griezmanna, kojem se lopta odbila idealno nakon što je prethodno promašio kazneni udarac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 28. minuti Luis Palma postigao je gol za 2:1, da bi u drugom poluvremenu Alvaro Morata na sjajnu asistenciju Llorentea letećim udarcem glavom pogodio za 2:2, nakon čega se rezultat do kraja nije mijenjao, a vrijedi još zabilježiti drugi žuti tj. isključujući crveni karton Rodriga de Paula zbog grubog prekršaja na sredini terena.

Kad se podvuče crta, usprkos nešto boljim prilikama i većem broju udaraca na gol Atletica, dojam je kako je neriješeni rezultat najpravedniji.

Drugi susret večeri u skupini H, onaj između Royal Antwerpa i Porta, može se podijeliti u dva poluvremena. Domaćini su vodili od 37. minute pogotkom nigerijskog veznjaka Alhassana Yusufa kojem se lopta uz puno sreće odbila idealno na volej, a malo prije početka poluvremena trener gostiju Sergio Conceicao radi idealan potez i u igru umjesto ozlijeđenog Wendella stavlja 24-godišnjeg brazilskog napadača Evanilsona, koji mu to uzvraća na najbolji mogući način.

Gol u 46. minuti za 1:1 kojeg je oplemenio kanadski reprezentativac Stephen Eustaquio u 54. minuti lijepom završnicom kontranapada Joaa Maria za 2:1.

Evanilson u 69. i 84. minuti stigao do svojeg 60. pogotka za Porto u 153. nastupu i tek drugog hat-tricka karijere, prvog nakon 16.1.2022. i 3 pogotka u istovjetnoj 4:1 pobjedi protiv B-SAD-a u portugalskoj ligi.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano