Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Napadnut Lyonov autobus, trener ranjen

Na putu za nedjeljno gostovanje na Velodromu, delegaciju Olympique Lyonnaisa zaskočili su napadači koji su napravili poveću štetu na autobusu, slomivši prozore i pritom ozlijedivši članove momčadi. Prema prvim informacijama, najteže je ozljede pretrpio glavni trener Lyona 45-godišnji Fabio Grosso. Momčadi je pružena pomoć pri dolasku na stadion.

Odgovornima za napad smatraju se navijači rivala Olympique Marseillea protiv kojega je Lyon trebao večeras nastupati. Utakmica je prema rasporedu trebala biti odigrana u 20:45, ali samo par minuta prije predviđenog početka, ona je i službeno otkazana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neovisno o ishodu navedene odluke, u Francuskoj će netko morati odgovarati za nerede koji su večeras doveli u opasnost brojne živote. Nijedno rivalstvo niti loši rezultati ne bi smjeli biti opravdanje za nasilje koje je viđeno na jugu Francuske.

Što se nogometnog dijela susreta tiče, i Marseille i Lyon bilježe neuvjerljivi ulazak u sezonu. Domaćini su pred ovu utakmicu tek na devetome mjestu prvenstvene ljestvice, dok je Lyon sa samo tri boda i nijednom pobjedom na začelju Ligue 1 na 18. poziciji.

Komentari

Povezano