Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Napoli rutinski slavio kod Leccea

Prvu utakmicu sedmog kola talijanske Serie A odigrali su Lecce i Napoli. Lecce je utakmicu čekao na sedmom mjestu kao jedan od hitova prvenstva, dok je Napoli nakon nešto lošijeg ulaska u sezonu morao ići po sva tri boda. Napoli je odigrao kvalitetnu utakmicu i s 4:0 došao do sigurne pobjede.

Nije moglo bolje krenuti za Napoli koji je poveo u 16. minuti. Nakon prekida Piotra Zielińskog najviši je bio Leo Østigård koji dovodi goste u vodstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napoli je do kraja poluvremena nastavio s dominacijom u posjedu, ali nisu uspjeli konkretnije zaprijetiti golu Leccea. Tako se na predah otišlo s minimalnom prednosti Napolija.

Na poluvremenu je za Napoli u igru ušao Victor Osimhen kojem nije dugo trebalo da se upiše u strijelce. Većinu posla napravio je Khvicha Kvaratskhelia, dok je Nigerijac ugurao loptu u mrežu za udvostručenje vodstva.

Imao je Lecce nakon drugog primljenog gola nešto više lopte u nogama, no nije im to pomoglo. Pitanje pobjednika je do kraja riješeno u 87. minuti. Samo četiri minute nakon što je ušao u igru Gianluca Gaetano je sjajno pogodio s ruba kaznenog prostora za 3:0. Konačnih 4:0 postavio je Matteo Politano iz kaznenog udarca u petoj minuti sudačke nadoknade.

Ovim rezultatom Napoli je prihvatio priključak za vodećim ekipama koje sve imaju utakmicu manje. Lecce se pak, nakon sjajnog ulaska u sezonu polako vraća u svoju realnost. Za njih je svih 90 minuta odigrao Marin Pongračić.

Komentari

Povezano