Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Napoli siguran, milanski klubovi bez pobjede

Odigrane su tri utakmice talijanske Serie A u jučerašnjem terminu, a na terenima smo gledali Napoli, Inter i Milan. Budući prvaci iz Napulja, osim ako se ne dogodi čudo, su gostovali kod Leccea te su slavili s 2:1. Iako nisu odigrali pretjerano uvjerljivu partiju, pobjeda je ipak upisana golom Giovannija Di Lorenza i autogolom Antonina Galla. Prednost Napolija nad prvim pratiteljem se približava razmaku od ogromnih 20 bodova.

Inter je gostovao kod Salernitane koju potresa policijska istraga, no to se nije prenijelo na igrače. Inter je poveo golom Gosensa u 6. minuti, a nakon toga je uslijedio show Guillerma Ochoe. Meksički golman je upisao 10 obrana od čega je 9 puta branio udarce upućene s pozicija unutar 16 metara. Inter je došao do broja očekivanih golova od 2.94, no Ochoa nije dopustio drugi gol u svojoj mreži. Suigrači su ga nagradili golom u 90. minuti kada Candreva centrira loptu, ali ona ide prema golu i vara Onanu za konačnih 1:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milan je imao sličnih problema jer su s Empolijem odigrali tek 0:0. Unatoč posjedu od 70% i čak 23 udarca, samo 4 su išla u okvir pa golman Empolija ustvari nije ni imao previše bravura kao kolega iz gorespomenute utakmice.

Milan i Inter su se tako doveli u situaciju da ih Roma pobjedom može preskočiti, dok Atalanta može doći na bod do Milana, odnosno izjednačiti se s Interom. Borba za Ligu prvaka će biti neizvjesna do samog kraja.

Komentari

Povezano