Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Napoli stigao do boda nakon dva pogotka zaostatka protiv Milana

Vrlo dobru utakmicu vidjeli smo večeras na stadionu Diego Armando Maradona, gdje je Napoli ugostio Milan i stigao dva gola zaostatka iz prvog poluvremena da bi na koncu momčadi podijelile bodove.

Na krilima sjajnog Francuza Oliviera Girouda, Milan je na poluvrijeme otišao s vodstvom 2:0, a oba pogotka ovaj je 37-godišnjak postigao glavom s vrha peterca i to u 22. i 31. minuti. Već nakon pet minuta igre u drugom poluvremenu Matteo Politano smanjio je rezultat pogodivši nakon sjajnog prodora po desnoj strani napada domaćina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za konačnih 2:2 zaslužan je Giacomo Raspadori koji je sjajno pogodio iz slobodnog udarca s nekih 25 metara od vrata, u ovoj situaciji loše postavljenog, Mikea Maignana. Zanimljivo je da je taj pogodak Raspadorija bio ujedno i prvi pogodak iz izravnog slobodnog udarca ove sezone u elitnom razredu talijanskog nogometa.

Kraj susreta Napoli je dočekao s igračem manje, budući da je Natan u 89. minuti zaradio drugi žuti karton, a do sva tri boda su domaći mogli doći u posljednjoj minuti sudačke nadoknade, ali udarac Khviche Kvaratskhelije brani Mike Maignan nakon čega se oglasio posljednji zvižduk Danielea Orsata.

S ovom podjelom bodova Milan i Napoli ostaju na trećem, odnosno četvrtom mjestu ljestvice s četiri boda razlike između njih.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano