Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Napoli teško do pobjede nad Cagliarijem

Teže od očekivanog  nogometaši Napolija su teško, pred svojim navijačima, pobijedili Cagliari 2:1 u 16. kolu talijanske Serie A.

Više od sat vremena Napoli je napadao, a gosti sa Sardinije su uporno i vrlo dobro odbijali domaće napade. U 69. minuti aktualni talijanski prvak napokon je poveo, a nakon odlične akcije glavom je zabio Nigerijac Victor Osimhen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, samo tri minute kasnije Pavoletti je pogodio iz blizine i izjednačio, ali već u 75. minuti bilo je 2:1 za Napoli. Pravu minijaturu napravio je Osimhen u gostujućem šesnaestercu te je asistirao Kvaratskheliji koji je zabio novi domaći pogodak i time osigurao Napoliju tri boda.

U prvom subotnjem susretu 16. kola nogometaši Leccea su pred svojim navijačima svladali Frosinone 2:1. Do bodova je Lecce stigao u 89. minuti kada je za 2:1 zabio Ramadani, a klub s juga Italije time je skočio na 11. mjesto ljestvice. Frosinone je i dalje vrlo slab gost, ove sezone na strani ima samo dva remija i ovo mu je bio šesti poraz.

Hrvatski nogometaš Marin Pongračić je odigrao cijelu utakmicu za Lecce, dok je Karlo Lulić ostao tijekom cijelog susreta na gostujućoj klupi za pričuve.

Komentari

Povezano