Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Napoli u drami ipak do pobjede u Bragi

Nakon dramatične pobjede Real Madrida nad Union Berlinom, drugu utakmicu grupe C odigrali su Braga i Napoli. Portugalcima je ovo bio prvi nastup u grupnoj fazi Lige prvaka nakon 11 godina, dok je Napoli prošle sezone ispao u četvrtfinalu. U dramatičnom susretu Napoli je slavio 1:2 golom u 88. minuti.

Prvu veliku priliku propustili su gosti u petoj minuti. Victor Osimhen ostao je nečuvan na desetak metara od gola, ali je pucao ravno u vratara Matheusa i propala je velika prilika Napolija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolju priliku za vodstvo Braga je propustila u 26. minuti. Abel Ruiz je dočekao ubačaj na drugoj stativi te je iz velike blizine pucao pored gola.

Kazna za promašaj došla je pred sami kraj poluvremena. Nakon kornera lopta je pala kod Giovanni Di Lorenza koji odlično pogađa za vodstvo Napolija.

Braga je bolje krenula u nastavak te su aktivno tražili izjednačenje. Najbliže je bio Ruiz u 53. minuti, dok je Ricardo Horta s ruba kaznenog prostora iz dobre situacije deset minuta kasnije pucao malo pored gola.

Uspjela je Braga doći do izjednačenja u 84. minuti. Rodrigo Zalazar je vratio povratnu za Brumu koji zabija za veliko slavlje domaćih navijača.

Kada se činilo kako je Braga uspjela doći do boda, Napoli je zabio za pobjedu. Sikou Niakate je nakon ubačaja nes(p)retno reagirao i poslao loptu u vlastitu mrežu.

Napoli je tako ipak uspio doći do važne pobjede. U idućem kolu Napoli će dočekati Real Madrid, dok će Braga imati čast biti prvi klub koji će u sklopu Lige prvaka gostovati na stadionu Union Berlina.

Komentari

Povezano