Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Napoli u kasnoj fazi utakmice spasio bod protiv Genoe

Nakon dvotjedne pauze, nogometaši na Čizmi vratili su se u ligaški ritam, a Garcijin Napoli je nakon poraza protiv Lazija u prošlom kolu tražio iskupljenje protiv Gilardinove Genoe koja je također u prošlom kolu poražena od Torina.

Utakmica je krenula žustro, a već u 13. sekundi je žuti karton zbog oštrog starta na Gudmondssonu dobio Napolijev Elmas. Vruća atmosfera postala je još usijanija s obzirom da je Genoa na terenu stajala vrlo dobro, anuliravši Napolijeve napadačke ambicije, strpljivo čekavši vlastite prigode sve do 40. minute kad je iz Gudmoindssonovog kornera De Winter prebacio loptu na drugu stativu, a Bani je skrenuo u gol za 1:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Niti u drugom poluvremenu Napoli nije pronalazio rješenja za rastrčanu i agresivnu Genou, a u 56. minuti stigao je i pogodak za 2:0. Ponovno je koban za Partenopeije bio udarac iz kuta, nakon kojeg je Strootman ubacio za Reteguija, a ovaj zabio gol za erupciju oduševljenja na Marassiju.

Vidjevši da je vrag odnio šalu, Rudy Garcia bacio je sve karte u napad, a u 76. minuti uspio i smanjiti preko Raspadorija koji je iznenadio do tada odličnog Genoinog vratara Mrtineza. U 84. minuti, stvari su se vratile na početak, kad je sjajnu loptu Zielinskog prihvatio Politano i volejem je poslao u mrežu za 2:2.

Uslijedilo je vrućih 7 minuta sudačke nadoknade u kojima Napoli ipak nije uspio doći do potpunog preokreta, što bi s obzirom na viđeno na terenu bilo i nezasluženo.

Spomenimo još da je naš Milan Badelj, kapetan Genoe, odigrao svih 90 minuta pokazavši tradicionalno kvalitetnu pas igru uz točnost od 86%.

Komentari

Povezano