Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Napoli uvjerljiv kod fenjeraša uz mali jubilej Elmasa

Branitelji naslova prvaka Serie A, nogometaši Napolija, stigli su do sigurne 2:0 pobjede na gostovanju kod posljednje plasirane momčadi prvenstva Salernitane, te se barem na kratko smjestili na četvrto mjesto trenutnog poretka.

Pogotkom u trećem uzastopnom nastupu, vodstvo je Napoliju donio Giacomo Raspadori u 13. minuti. Stanislav Lobotka ukrao je jednu loptu na 30-ak metara od vrata domaćina, ušao s njom u kazneni prostor te uposlio 23-godišnjeg talijanskog reprezentativca, koji odličnim udarcem matira Guillerma Ochou.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napoli je nastavio s boljom igrom, stvarali su gosti mnogo više dobrih prilika pred suparničkim vratima, a do potvrde pobjede stigli su u 82. minuti, kada je Mathias Oliveira klizećim startom na centru izbio loptu Loumu Tchaouni, a ona dolazi do Eljifa Elmasa koji ulazi u šesnaesterac i precizno gađa suprotni kut Ochoinih vrata za konačnih 2:0. Bio je to jubilarni, 30. pogodak u klupskoj karijeri reprezentativca Sjeverne Makedonije.

Naš Domagoj Bradarić odigrao je solidnu utakmicu za Salernitanu, ubilježivši jedan blokiran udarac s 20-ak metara, 2/3 točnih dugih lopti i duela na tlu, 82% točnosti dodavanja te po dvije otklonjene opasnosti, presijecanja i oduzete lopte.

Komentari

Povezano