Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Naš Hajduk kupio dionice Igora Štimca

Danas je Naš Hajduk kupio 2000 (0,37%) dionica Hajduka za 123.600 eura koje su ovršene Igoru Štimcu. Štimac, koji je trenutno izbornik reprezentacije Indije, je dobio dionice kluba kada je Hajduk preoblikovan u sportsko dioničko društvo i njima su podmirena potraživanja prema bivšem treneru i sportskom direktoru Hajduka. Dio dionica je Štimac prodao, dok mu je posljednjih 2000 ovršio Dragutin Kamenski (poduzetnik) zbog nevraćene pozajmice u iznosu od milijun kuna.

Torcida se nakon kupovine oglasila s priopćenjem na društvenim mrežama: „Neprijatelj Torcide, oličenje svega što nismo željeli da naš Klub bude i simbol vremena za koje smo čvrsto odlučili da se neće ponoviti, utjelovljenje svega protiv čega smo se gotovo dva desetljeća borili. Onaj koji je navijače nazivao razbojnicima i žicarima, blatio i vrijeđao, a pri tome se nije libio šurovati s raznim polusvijetom, od danas više nije njegov dioničar!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nismo odustali od svoga Kluba niti smo ga pustili strvinarima. Naše su namjere oduvijek iskrene i časne, s jedinim ciljem: uspješni Hajduk u rukama onih koji ga najviše vole – njegovih navijača. O tvojim namjerama i ciljevima najviše govore poslovni “uspjesi”, ortaci i tvoji glasnogovornici, pa ti jedino možemo ponoviti: Igore, od*ebi!

Ovom kupovinom se Naš Hajduk popeo na 30,49% dionica Hajduka. Udruga raste iz dana u dan te u 2023. godini Hajduk ima preko 67 tisuća članova. Većinski vlasnik Hajduka je grad Split koji ima 65,92% dionica.

Komentari

Povezano