Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Nastavila se ljubavna veza Rakowa i Hrvata, potpisao stoper

Poljski prvak Rakow ne skriva svoju ljubav prema hrvatskim nogometašima što su pokazali novim transferom. Naime, u svoje redove su ovog tjedna doveli Mateja Rodina.

Rodin je u klub došao nakon sporazumnog raskida ugovora s belgijskim drugoligašem Oostendeom u kojem je proveo godinu dana. 27-godišnji stoper je već igrao u Poljskoj gdje je u 69 prvenstvenih utakmica branio boje Cracovije. Njegove dobre igre su urodile plodom pa je na zimu 2023. godine prešao u Belgiju, no momčad je bila toliko loša da je ispala u drugi razred belgijskog nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Osjećam se sjajno što se vraćam u Poljsku. Bilo mi je lijepo ovdje i imam samo lijepe uspomene. Nadam se da će i sada biti slično. Uvjerio sam se da Raków igra za najviše ciljeve, poput prvenstva, poljskog kupa ili europskih kupova. To ciljevi su ovoj momčadi nadohvat ruke i želimo ih ostvariti”, rekao je Rodin za klupsku stranicu na svojem službenom predstavljanju.

Prije Cracovije i Oostendea, 27-godišnji stoper je igrao za GOŠK Gabelu, Šibenik, Aluminij, Željezničar i Varaždin. Matej je već potpisao ugovor s poljskim prvakom do kraja sezone 2024./25., s opcijom produljenja za godinu i pol dana, a tamo se priključio Franu Tudoru, Zoranu Arseniću i Anti Crncu.

Komentari

Povezano