Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
VijestiZanimljivosti

Navijač Liverpoola iz Norveške bio je na tisuću utakmica Redsa zaredom

Tage Herstad je sve samo ne običan navijač. Ovaj Norvežanin nedavno je ostvario nevjerojatan jubilej – u utakmici Liverpoola protiv Nottingham Foresta obilježio je svoju 1000. uzastopnu Liverpoolovu utakmicu koju je gledao uživo, a u svom intervjuu za The Athletic podrobnije je opisao svoju ljubav prema klubu.

Posljednja utakmica kojoj Norvežanin nije prisustvovao uživo je ona s Olympiacosom u Ligi prvaka 2004. godine. Ljubav prema Liverpoolu natjerala ga je da se 2004. trajno preseli u grad, gdje sada živi sa ženom i dvoje djece. Kćer Tia nazvana je po This is Anfield znaku, dok sin William ima srednje ime “Shankly”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tage živi na Anfield Roadu, u neposrednoj blizini stadiona i vlasnik je puba koji ima impresivnu Liverpoolovu kolekciju. Kroz sve ove godine podržavanja kluba stekao je nevjerojatne anegdote, a uspio je prisustvovati i u dvije utakmice kluba koje su se odigirale u razmaku od 24 sata. U sezoni 2019/20 Liverpool je s mladom momčadi igrao FA kup protiv Aston Ville, a Tage se s nekoliko prijatelja odmah poslije utakmice odvezao na aerodrom u Manchesteru i letio za Katar kako bi stigao na utakmicu Svjetskog klupskog prvenstva.

Vjenčanja, krizme i krštenja samo su neki od značajnih događaja koje je Tage propustio zbog voljenog mu kluba, a kao posebnog favorita ističe finale Lige prvaka 2005. i polufinale istog natjecanja 2019. godine.

Kako sam kaže, još uvijek ne namjera stati, bar dok ga ne zaustavi neka viša sila.

Komentari

Povezano