Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Navijaci Bayerna spremaju protest protiv povratka Jeromea Boatenga

Iako se činilo da jedna od legendi moderne ere Bayerna Jerome Boateng sprema jedan bajkoviti povratak u kojem će pomoći svom klubu nakon serije ozlijeda u obrani, sve se polako pretvara u pakao. Naime odmah po potvrdi trenera Thomasa Tuchela i brojnih članova uprave oko Boatengovog povratka, digla se velika prašina u medijima i na tribinama.

Poznato je da je njemački stoper prije dvije godine optužen za nasilje nad svojom tadašnjom djevojkom, što se na kraju ispostavilo istinitim te je Jerome platio odštetu koju mu je sud postavio i tako izbjegao zatvorsku kaznu. Kevin Prince Boateng ga se tad javno odrekao kao brata, a u Bayernu tada nisu davali komentar na tu situaciju. Međutim, ubrzo je uslijedila vijest da mu se ugovor u Bayernu neće produžiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uslijedio je transfer u Lyon gdje je Boateng na početku pružao dobre partije, ali na kraju je potpuno ispao iz forme te je prethodne sezone upisao samo osam nastupa i nije mu produžen ugovor.

S obzirom na probleme s ozlijedama u obrani, Bayern se odlučilo potpisati Boatenga budući da je slobodan agent i može psolužiti kao rezervni stoper koji može igrati kada je prvotimcima potreban odmor. Međutim, Tzmünchen prenosi da su Ultrasi Bayerna poručili ukoliko se 35-godišnjak nađe u zapisniku za utakmicu protiv Freiburga, cijela tribina će spremiti bojkot i transparent koji će biti na svim utakmicama zbog potvrde o nasilju nad bivšom djevojkom.

Ostatak medija u Njemačkoj piše da će se do subote jasno znati da li će Boateng potpisati ugovor ili se ovaj transfer obustavlja.

Komentari

Povezano