Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Navijači prekinuli susret Feyenoorda i Ajaxa koji nastavlja svoju agoniju

Najveći derbi nizozemskog nogometa odigrali su na Johan Cruyff Areni Ajax i Feyenoord. Ajax je loše ušao u sezonu što se nastavilo i danas. Feyenoord je od početka bio puno bolja momčad te su zasluženo imali prednost od 0:3 u trenutku prekida utakmice.

Nije moglo bolje krenuti za Feyenoord koji je poveo u devetoj minuti. Quinten Timber je probio stranu i vratio povratnu za Santiaga Giméneza koji probija Jayja Gortera za rano vodstvo gostiju. Već u 18. minuti Feyenoord je udvostručio vodstvo. Ogromnu grešku napravio je Anton Gaaei koji je praktički asistirao Giménezu koji postiže svoj drugi pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zadnji čavao u lijes Ajaxa zabio je Igor Paixão u 37. minuti. Giménez je nakon dva gola upisao i asistenciju za Paixãa koji je dočekao loptu na desetak metara od gola i lijepo pogodio za potpuno razbijanje Ajaxa. Navijači su nakon toga napravili prekid ubacivanjem vatrometa u teren.

Već u 32. minuti zamijenjen je Gaaei koji je igrao lošu utakmicu, a ista sudbina zadesila je i hrvatskog reprezentativca Bornu Sosu koji je na poluvremenu ostao u svlačionici. U igru je umjesto njega ušao Anas Salah-Eddine.

Nakon desetak minuta nastavka, navijači Ajaxa su ponovno prekinuli susret. Iskazali su tako navijači Ajaxa svoje nezadovoljstvo upravom i predstavama na terenu. Sudac je odlučio kako se susret više neće nastavljati pa sada ostaje za vidjeti što će savez odlučiti oko ovog meča.

Komentari

Povezano