Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Navijači Španjolske na Santiago Bernabeuu zviždali Morati

Uzbudljivu prijateljsku utakmicu odigrale su reprezentacije Španjolske i Brazila na Santiago Bernabéuu. Prvi suparnik Hrvatske na nadolazećem Euru bio je nadomak pobjede, no Seleção je pogotkom u zadnjim trenutcima vratio rezultat u egal i zaključio utakmicu s 3:3.

Iako je susret bio predviđen prijateljskom tonu, organiziran u svrhu borbe protiv rasizma, da to tako ne bude pobrinuli su se, ni manje ni više, nego domaći navijači. Naime, s obzirom da se utakmica igrala u domu Kraljevskog kluba, dio je navijača igrača vlastite reprezentacije, Alvara Moratu, odlučio počastiti gromoglasnim zvižducima svakog puta kada je primio loptu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razlog je jasan, Morata je ponikao u Realu, no karijera ga je odvela u drugom smjeru te je u konačnici završio na crveno-bijeloj strani Madrida. U svakom slučaju, neprikladna i potpuno neopravdana gesta domaćih navijača, kojima je nakon utakmice razočaran bio i španjolski izbornik.

– Sramota. Boli me duša što se u mojoj zemlji zviždi igraču koji može biti za primjer drugima. Sramim se tih zvižduka – poručio je izbornik Španjolske Luis de la Fuente.

Nakon posljednjeg sučevog zvižduka Morata je izgubio kontrolu. Španjolac je vidjevši reakciju s tribina, lljutito gestikulirao i nešto odgovorio navijačima. Tu se, odmah pronašao Vinicius Junior i nasrnuo na Moratu, s namjerom da stane u obranu ‘domaćih‘ navijača. 

VIDEO INCIDENTA POGLEDAJTE OVDJE

Komentari

Povezano