Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Nedavno je otpisan iz Hajduka, a sada bi mogao zaigrati za šestoligaša

Novi Hajdukov sportski direktor Nikola Kalinić ovog je ljeta povukao određene poteze i otpisao neke igrače. Jedan od njih bio je i Dino Mikanović koji je posljednji nastup za Bijele upisao 16. ožujka protiv Lokomotive kada je nakon dva žuta kartona u kratkom razdoblju bio isključen iz igre.

Hajduk je tu utakmicu izgubio, a Mikanović više nije zaigrao za prvu momčad. Sada je u potrazi za novim klubom, a Radio Prkos prenosi kako trenutno trenira s ekipom Mladosti iz Cernika koja je član Prve ŽNL Brodsko-posavske. To je zapravo šesti rang hrvatskog nogometa gdje je ova momčad prošlu sezonu završila na sedmom mjestu ljestvice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mikanović očito pokušava uhvatiti formu prije početka nove sezone, a postoji mogućnost da odigra i koju prijateljsku utakmicu za Mladost. Napomenimo da je 30-godišnji desni bek u mlađim kategorijama nastupao za ovaj klub, nakon čega je otišao u Osijek pa nakon toga u Hajduk.

Za Bijele je upisao 101 nastup te postigao tri gola i tome dodao osam asistencija, a kasnije u karijeri je još igrao za danski Aarhus i kazahstanski Kairat, da bi se 2022. ponovno vratio u splitski klub.

Komentari

Povezano