Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Neil Warnock sjeo na klupu škotskog prvoligaša

Legendarni engleski nogometni strateg Neil Warnock imenovan je trenerom škotskog Aberdeena do kraja sezone. On je u osmoplasirani klub škotskog Premiershipa došao kao zamjena za Barryja Robsona koji je dobio otkaz nakon što je ostao bez pobjede u tri uzastopna kola.

Warnock je prije 12 mjeseci izašao iz mirovine kako bi se vratio u Huddersfield Town kojeg je preuzeo s pretposljednjeg mjesta te ih je lagano ostavio u Championshipu. Na kraju su zauzeli 18. mjesto s devet bodova iznad zone ispadanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši menadžer Leedsa, Sheffield Uniteda i Cardiff Cityja (između ostalih) je klub napustio u rujnu te nije isključio nastavak karijere. Warnock će već sutra imati ozbiljan test u vidu gostovanja kod drugoplasiranog Rangersa.

Podsjećamo, Warnock je rekorder engleskog nogometa s čak osam ostvarenih promaknuća u sedam različitih klubova kao i po tome što je uveo tri različite momčadi u englesku Premier ligu.

Po dolasku u Aberdeen rekao je sljedeće:

“Stvarno se veselim izazovu ovdje u Aberdeenu. Nisam tajio činjenicu da sam oduvijek želio biti menadžer u Škotskoj pa kad sam razgovarao s Daveom i Alanom i kada su me zamolili da im pomognem, to mi se činilo kao prava prilika.

Po svemu sudeći, ovdje je dobra skupina momaka i moj je posao sada izvući najbolje iz njih. Aberdeen je veliki klub s jasnim ambicijama i nadam se da će tijekom mog vremena ovdje navijači stati iza momčadi i da ću im izmamiti osmijeh na lice.”

Komentari

Povezano