Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Nekadašnji napadač Bayerna s 40 godina će prvi puta zaigrati u domovini

Peruanska ikona i nekadašnji napadač Bayerna iz Münchena, Paolo Guerrero, je s napunjenih 40 godina života i dalje aktivan! Štoviše, nakon 10 godina u Europi, a potom 12 godina igranja po Južnoj Americi, Guerrero će po prvi puta u svojoj karijeri zaigrati u svojoj domovini Peruu.

Peruanac je nedavno potpisao za tamošnji Universidad César Vallejo, prvoligaša koji je proteklu sezonu završio na 8. mjestu od 18 klubova kombinirane tablice Aperture i Clausure. Osim lova na prvi ozbiljniji trofej u povijesti kluba, Guerrero će Pjesnicima pomoći i u kvalifikacijama Cope Sudamericane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rođen u Limi, Guerrero je prošao kroz omladinske kategorije tamošnjeg giganta Alianze Lime, no već je kao 16-godišnjak napustio klub i otišao za Njemačku, te nikada nije dobio priliku zaigrati u peruanskoj ligi. Nakon šest godina u Münchenu zaigrao je za Hamburg, da bi se 2012. vratio na matični kontinent.

Uspješno je igrao i zabijao za brazilske klubove Corinthians, Flamengo, Internacional, Avaí, a lani je zaigrao u Argentini za Racing, te Ekvadoru za LDU de Quito. Najbolji strijelac u povijesti peruanske reprezentacije očito ne misli skoro stati!

Komentari

Povezano