Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Nerealnom partijom Humphries zakazao finale s Littlerom

Nakon što se 16-godišnji Luke Littler plasirao u finale Svjetskog prvenstva u pikadu, na svijetla pozornice su izašli Luke Humphries i Scott Williams. Nevjerojatnom partijom je Humphries pobijedio s uvjerljivih 6:0 u setovima i tako zakazao finale protiv imenjaka.

Uvodni prvi set je prošao u napetijem tonu, no aktualni osvajač Player Championshipa Humphries je uzeo s 3:2 u legovima. Sljedeći set je također osvojio Humphries, no na nevjerojatno uvjerljiv način. Osim što je drugi set osvojio s 3:0 u legovima, to je učinio pogodivši najprije izlaz 121, a zatim izlaz 136.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon stanke se Humphries vratio u još jačem stilu – prvi leg trećeg seta je osvojio pogodivši izlaz 170. Otišlo se u peti leg, a kako je otvorio set tako ga je i zatvorio. Pogodio je visoki izlaz 124 te poveo s 3:0 u setovima. Osvojio je i četvrti set s 3:2 u legovima te otišao na praktički nedostižnih 4:0 u setovima. U četiri seta je Humphries pogodio čak šest puta izlaz preko 100.

Meč se nastavio u istom ritmu, a Humphries je peti set osvojio suvereno s 3:0 u legovima i pritom pogodivši 121 izlaz za osvajanje seta. Williams jednostavno nije imao nikakve šanse u današnjem meču, Humphries je osvojio i šesti set s 3:1 u legovima.

Humphries je u ovom meču imao prosjek tri strelice čak 108.74 čime je ušao u TOP 10 najboljih predstava nekog igrača u povijesti Svjetskog prvenstva. Dominantna predstava.

Finale je sutra na rasporedu od 21 sat, a ovo će biti drugo uzastopno finale u kojem će sastati imenjaci.

Komentari

Povezano