Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Neuvjerljiva Engleska remizirala protiv Danske

Drugi današnji susret grupe C Europskog prvenstva u Njemačkoj završio je rezultatom 1:1 između Engleske i Danske na Deutsche Bank Parku.

Pierre-Emile Højbjerg je uputio prvi ozbiljan udarac u prvoj minuti utakmice. S ruba šesnaesterca je uputio udarac po sredini gola, no Jordan Pickford je dobro obranio. Englezi su odgovorili pogotkom u 18. minuti. Harry Kane se našao na odbijancu unutar kaznenog prostora koji je pospremio u donji lijevi kut za 1:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Victor Kristiansen u 34. minuti je poslao loptu koju je pokupio Morten Hjulmand. S velike udaljenosti pogodio je donji lijevi kut uz odbijanje od lijeve stative te su Danci poravnali na 1:1.

U drugom dijelu Declan Rice je pokušao iz blizine, no nije uspio prevariti danskog golmana. Bukayo Saka je pokušao dvije minute nakon glavom, ali njegov pokušaj je završio desno od gola. U 85. minuti Højbjerg je ostao sam na rubu kaznenog prostora, no još jednom nije bio precizan te je susret završio remijem.

Englezi kao favoriti za osvajanje prvenstva ne pokazuju baš najdominatnije predstave, no ovim rezultatom su praktički osigurali prolaz u osminu finala. U zadnjem kolu će pokušati protiv Slovenije potvrditi prvo mjesto u skupini dok će se Danska boriti protiv Srbije za prolaz.

Komentari

Povezano