Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Nevistić: “Previše kvalitete imamo da ne dobijemo Hajduk i Rijeku”

Vratar zagrebačkog Dinama, Ivan Nevistić, odigrao je već 48 utakmica na golu višestrukog hrvatskog prvaka. Tijekom reprezentativne pauze je dao intervju za tportal u kojem je govorio o aktualnoj sezoni, budućnosti i o novom treneru.

Nevistić je za početak govorio o dosadašnjem dijelu sezone i koliko je zadovoljan istom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svakoj sezoni imaš uspone i padove i faze u kojima ne izgledaš dobro. Iz te naše krize, koja nije bila lagana, izašli smo dosta brzo. Tek je početak sezone pa ako nam se niz loših rezultata nekad trebao dogoditi, neka se dogodio sad, a ne na kraju sezone.

Sigurno da to nije lako proživljavati, ali dugo sam već u Dinamu. Jako dobro znam da danas sve može biti super, a za tjedan dana katastrofa. Dinamo je takav klub, naš posao je takav i uživam u njemu. Rekao bih da je to i čar profesionalnog nogometa, a na svakome je da iz toga nešto nauči. Sad je sve super i mislim da je pred nama još jedna uspješna sezona. Vjerujem u ovu momčad i vjerujem da ćemo ponovno biti prvaci.

Ni on, kao ni navijači Dinama, nije zadovoljan nastupom u derbijima protiv Hajduka i Rijeke.

Očekivao sam puno više od nas u tim utakmicama jer sam uvjeren da smo kvalitetniji i od Rijeke i od Hajduka. Moralo je to biti bolje i igrom i rezultatom. Previše kvalitete imamo da ne dobijemo te utakmice.

Što se konkurencije ove sezone tiče, rekao bih da je odlična. Hajduk još nije izgubio, Rijeka ima novu energiju s novim trenerom, ali nama je to svejedno jer kao igrači Dinama moramo pobijediti u svakoj utakmici. To je to, nema tu puno filozofije i tako će uvijek biti u ovom klubu.

O Nenadu Bjelici ima samo riječi hvale.

Unio je pobjednički mentalitet i novu energiju među nas. Izravan je, iskren, traži sve, ali će ti i dati sve. To je dobar pristup i ima ogroman respekt čitave momčadi jer svi jako dobro znaju što je napravio s Dinamom u prvom mandatu. Svaki trener ima svoj specifičan način rada, a najveća je razlika u tom gardu koji sad imamo. To se stalno naglašava, da moramo razmišljati pobjednički, i to mi se jako sviđa.

Za kraj je upitan o reprezentaciji koja mu je krajnji cilj.

Lagao bih kad bih rekao da mi reprezentacija nije cilj, ali znam da ću doći u nju samo dobrim igrama u Dinamu. Ne pada mi na pamet gurati se preko medija. Ako sam dovoljno dobar, to će netko, vjerujem, prepoznati, zaključio je.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano