Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
VijestiZanimljivosti

Nevjerojatno: U Rusiji nastupila lažna reprezentacija, rekreativci izgubili preko sto razlike

U Rusiji su se dogodile neobične scene tijekom prijateljskog košarkaškog turnira u Permu. Naime, ruski košarkaši su imali zakazanu utakmicu protiv gostujuće reprezentacije Kolumbije, a ono što se dogodilo Rusi nisu mogli ni naslutiti. Nakon što se dvoboj već odigrao, procurile su vijesti kako je umjesto očekivane reprezentacije Kolumbije nastupila skupina potpuno nepoznatih igrača.

Utakmica je završila pobjedom Rusije s čak 103 poena razlike (konačni rezultat je bio nevjerojatnih 155:53), što je ujedno bio razlog za prvotne sumnje. Ovaj bizaran incident naveo je predsjednika Košarkaškog saveza Rusije Andreja Kiriljenka da se oglasi i pokuša što se dogodilo. Kirilenko je u svom obraćanju naglasio da njegov Savez ”sigurno nije imao namjeru dovesti ekipu koja će pretrpjeti ovako uvjerljiv poraz”. Prema njegovim riječima, u procesu dogovaranja utakmice su postupili prema uobičajenim protokolima, kontaktirajući odgovarajuće federacije putem službenih FIBA kanala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ubrzo se oglasio i Košarkaški savez Kolumbije koji je ubrzo demantirao bilo kakvu povezanost s ekipom koja je sudjelovala na turniru, istaknuvši da oni nikada nisu poslali reprezentaciju u Rusiju. Prema informacijama koje je prenio “BasketNews“, cijela zavrzlama je rezultat djelovanja hakera koji je uspio doći do službenih email adresa kolumbijskog saveza.

Komentari

Povezano