Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Newcastle bolji od Tottenhama, Crystal Palace napokon prekinuo užasni niz protiv Chelseaja

Nedjeljni termin od 14:30 sati donio nam je dvije utakmice engleske Premier lige tijekom kojeg su sve četiri momčadi postigle barem jedan gol.

Nijedan dvoboj, od 58 dosadašnjih koliko su odigrali u Premier ligi, između Newcastlea i Tottenhama nije završio bez pogodaka, a tome nije bio slučaj ni danas. Na kraju su domaći nogometaši St. James’ Park napustili sa sva tri boda slavivši s 2:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već u petoj minuti je Alexander Isak lukavim pokušajem iskosa zatresao gredu, a onda smo gledali nešto bolju igru Tottenhama koju nisu uspjeli kapitalizirati. Kazna je uslijedila u 37. minuta kada je Lloyd Kelly slijeva ubacio za natrčalog Harveyja Barnesa koji sa 7-8 metara neometan zabija za 1:0 domaćih.

Tottenham je izjednačio u 56. minuti kada je Dan Burn, u pokušaju ispucavanja lopte s gol crte, postigao gol u vlastitu mrežu, ali Newcastle se fantastičnim akcijom vraća u prednost u 78. minuti. Joelinton je s vlastite polovice dao krasnu loptu u prostor za Jacoba Murphyja koji onda upošavljava Isaka koji ”tap-inom” na prazan gol dovodi svoju momčad u novu prednost.

Tih 2:1 je ostalo na semaforu do kraja za drugu uzastopnu pobjedu Newcastlea protiv Tottenhama te četvrtu u posljednjih pet međusobnih.

Na Stamford Bridgeu je Chelsea remizirao protiv Crystal Palacea rezultatom 1:1. ”Plavi” su poveli u 25. minuti preko Nicolasa Jacksona na asistenciju Colea Palmera, dok su gosti do boda došli u 53. minuti golom Eberechija Ezea. Time je prekinut niz Chelseaja od čak 14 uzastopnih pobjeda nad Palaceom u svim natjecanjima.

Komentari

Povezano