Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Newcastle izbacio Manchester United iz Carabao kupa

Posljednju utakmicu osmine finala EFL, odnosno Carabao kupa odigrali su Manchester United i Newcastle. Nakon što su izbacili Manchester City, igrači Newcastlea su izbacili i drugi manchesterski klub s 0:3.

Newcastle je poveo u 28. minuti lijepim golom Miguela Almirona. Zanimljivo, Paragvajac nije započeo susret, ali je ušao u petoj minuti nakon ozljede Matta Targetta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vodstvo gostiju udvostručeno je u 36. minuti. Tada je bivši igrač Chelseaja Lewis Hall, koji je nedavno na Kranjčevićevoj s 4:2 poražen od juniora Dinama, zabio za 2:0.

Posljednji čavao u lijes Manchester Uniteda, a moguće i Erika ten Haga zabijen je u 60. minuti. Tada se u strijelce upisao Joe Willock koji se nedavno oporavio od ozljede zadobivene krajem prošle sezone.

U ranijim utakmicama West Ham je svladao Arsenal s 3:1. Istim rezultatom je i Fulham slavio na gostovanju kod Ipswicha. Liverpool je golom Núñeza s 2:1 svladao Bournemouth, dok je Chelsea sa sigurnih 2:0 svladao Blackburn. Sean Dyche i Everton nisu imali milosti za Burnley te su slavili 3:0.

Komentari

Povezano