Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Newcastle slavio u utakmici prepunoj VAR intervencija

Posljednju utakmicu subotnjeg programa engleske Premier lige su odigrali Newcastle i Brentford te se ujedno radilo i možda o najmanje uzbudljivoj utakmici dana.

Newcastle je slavio s 1:0, a jedini gol na utakmici je postigao Callum Wilson s bijele točke u 64. minuti nakon što je vratar Brentforda, Mark Flekken, srušio u 16 metara Anthonya Gordona. Nakon VAR provjere, kazneni udarac je dosuđen, a Wilson ga je sigurno realizirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izuzev toga, nismo vidjeli nekih pretjeranih uzbuđenja. Newcastle je bio nešto bolja ekipa, ali ukupno smo vidjeli možda još samo jednu konkretniju šansu tijekom čitavog susreta, a radilo se o udarcu Brune Guimaraesa u prvom poluvremenu. Brentford pak nije ponudio apsolutno ništa do sudačke nadoknade kad je prvi opasni udarac uputio Yoane Wissa.

Sve ostalo uzbudljivo se ticalo sudačkih odluka i VAR sobe. Osim situacije s Flekkenom i Gordonom, vidjeli smo još i poništen gol Wilsona nakon što je pregledana snimka pri čemu se ustanovilo da je Wilson povukao ruku Flekkena u 16 metara i tako mu onemogućio boksanje lopte. Uz to, Newcastle je umalo dobio još jedan kazneni udarac, međutim VAR je još jednom reagirao i poništio ono što se početno sudilo kao igranje ruke Mbuema. Bilo kako bilo, engleski mediji će još jednom imati o čemu pisati.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano