Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Nexe nastavlja briljirati, Füchse Berlin presnažan za Izviđač

U drugom kolu rukometne Europske lige je Nexe ponovno briljirao. Ovog puta je nastradala portugalska ABC de Braga rezultatom 38:28.

U redovima “Gromova” se istaknuo Luka Moslavac sa 6 golova i 6 asistencija, a pridodao je i jednu blokadu. Uz Moslavca, opet je na vratima Našičana briljirao Dominik Kuzmanović koji je obranio 11 od 32 upućena udarca, odnosno imao je respektabilnih 34.4% uspješno obranjenih udaraca. Kod poraženih Portugalaca je najraspoloženiji igrač bio Joao Peixoto koji je postigao 6 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U susjednoj BiH je Izviđač ugostio trenutno najbolju njemačku momčad Füchse Berlin. Unatoč sjajno odigranom prvom poluvremenu nakon kojeg su imali izjednačen rezultat 13:13, ipak su u konačnici teško poraženi rezultatom 34:22.

Kod poraženih “Skauta” se istaknuo Diano Neris Češko s 5 postignutih golova, 1 asistencijom i 2 blokade. S druge strane, za Füchse je briljirao na golu Srbin Dejan Milosavljev koji je imao nevjerojatnih 52.6% uspješno obranjenih udaraca. Obranio je 10 od 19 udaraca. Najbolji strijelac njemačke momčadi je bio Mathias Gidsel koji je postigao 7 golova i podijelio 5 asistencija.

Komentari

Povezano