Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Nexe uvjerljivo slavio protiv Skjerna, Izviđač teško poražen u Rumunjskoj

Započela je nova europska rukometna avantura Nexea iz Našica, dok se nakon dugo vremena na europsku scenu vratio klub iz susjedne Bosne i Hercegovine, točnije Ljubuškog – Izvidač koji je hrvatskom rukometu podario respektabilan broj reprezentativaca.

Nexe je na domaćem parketu razbio predstavnika Danske Skjern rezultatom 39:25, a pitanje pobjednika su Našičani riješili fantastičnim prvim poluvremenom nakon kojeg su imali vodstvo 20:10.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gromove su do uvjerljive pobjede predvodili Lovro Jotić, Manuel Štrlek i Luka Moslavac koji su zabili po 7 golova, a treba istaknuti i vratara Dominika Kuzmanovića koji je imao 40% uspješno obranjenih udaraca (12/30). Kod poraženog Skjerna se istaknuo Noah Gaudin s 5 postignutih golova.

Standings provided by Sofascore

Izviđač je teško poražen na gostovanju u Rumunjskoj kod Dinama iz Bukurešta čiji dres nose Hrvati Luka Cindrić i Ante Kuduz, rezultatom 52:24. Inače, skupina u kojoj su smješteni “Skauti” je proglašena skupinom smrti. Rukometaši Dinama su bili nemilosrdni u prvom poluvremenu u kojem su razbili predstavnika BiH rezultatom 27:7. Drugo poluvrijeme je bilo odrađivanje posla. Listu strijelaca rumunjskog kluba je predvodio Ukrajinac Andrii Akimenko s 11 postignutih golova, dok su njegovi prvi pratitelji bili Kuduz i Alex Pascual Garcia koji su zabili po 6 golova, a Kuduz je nadodao i 6 asistencija. U redovima poraženog Izviđača se istaknuo Ivano Pavlović s 6 postignutih golova i 7 asistencija, a Filip Odak je pridonio učinak od 5 golova.

Standings provided by Sofascore

Komentari

Povezano