Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

NFL pregled tjedna: Favoriti odradili posao

Slično kao i u prvom tjednu, ni drugi tjedan NFL-a nije nam ponudio prevelika iznenađenja. Svi favoriti su u pravilu lakoćom rješavali utakmice.

Dva najveća iznenađenja u terminu od 19 sati bile su gostujuće pobjede Baltimore Ravensa nad Cincinnati Bengalsima i Seattle Seahwaksa protiv Detroit Lionsa. Ističe se i visoka pobjeda Bufallo Billsa nad Las Vegas Raidersima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U kasnijem terminu su u tri od četiri utakmice slavili gosti. New York Giantsi su u drami svladali Arizona Cardinalse, kao i Washington Commandersi Denver Broncose. Dallas Cowboysi su odličnom predstavom razbili New York Jetse, dok su San Francisco 49ersi rutinski dobili LA Ramse.

U večernjem terminu Miami Dolphinsi su došli do druge uzastopne gostujuće pobjede. Nakon slavlja protiv LA Chargersa, sinoć su na Gillettu svladali New England Patriotse s 17:24.

Tjedan će u noći s ponedjeljka na utorak zaključiti Carolina Panthersi koji dočekuju New Orleans Saintse i Pittsburgh Steelersi koji će pokušati svladati Cleveland Brownse.

Komentari

Povezano