Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Nijemci objavili kada se Stanišić vraća na teren

Prije početka reprezentativne pauze Zlatka Dalića je pogodila vijest o ozljedama mnogih igrača. Jedan od njih je bio i Josip Stanišić, on je, kako je potvrdio i sam Bayern, operirao ligamente koljena. Hrvatski desni bek se trenutno nalazi u procesu rehabilitacije. 

Kicker, jedan od vodećih njemačkih medija, otkrio je kako njegov oporavak za sada ide po planu, a Nijemci su također objavili kada se očekuje Stanišićev povratak na teren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nakon uspješno odrađene operacije, zasad sve ide po planu. Stanišić i dalje u svakodnevnom životu nosi longetu i trebaju mu štake. Pokidani bočni ligament koljena obično je kompliciraniji nego ako je zahvaćen unutarnji ligament. U pravilu se očekuje pauza do četiri mjeseca. Ako sve prođe bez komplikacija, mogla bi biti “samo” tri. U Stanišićevom slučaju to bi bio kraj studenoga”, pišu Nijemci.

Kicker također navodi da je Stanišić po povratku trebao zauzeti startnu poziciju u desnog beka u Bayernovom sustavu s četvoricom u obrani. U međuvremenu, Vincent Kompany se odlučio za Sachu Boeyja, koji se pokazao korisnim u napadačkom dijelu, ali i poprilično “škakljivim” u obrani. Belgijac je također u jednoj utakmici isprobao “stari recept”, odnosno desnog beka je pokrio Joshua Kimmich.

Komentari

Povezano