Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Niko Kovač izbacio RB Leipzig, Stuttgart bolji od Union Berlina

Danas se igrao drugo kolo DFB Pokala u kojem su se od 18 sati susreli Wolfsburg, kojeg vodi naš Niko Kovač, i RB Leipzig. Gosti su bili favorit u ovom susretu te su dominirali posjedom, ali bili su sterilni pred golom Wolfsburga kojeg je branio Pavao Pervan; Austrijanac je u cijelom susretu upisao samo jednu obranu.

Wolfsburg je došao u vodstvo u 14. minuti kada je Václav Černý postigao pogodak na asistenciju Tiaga Tomasa. To je ujedino bio i jedini pogodak na susretu pa je Wolfsburg s 1:0 pobjedom došao do neočekivanog prolaza u treće kolo Kupa. Kovač je na ovom susretu dobio žuti karton zbog prigovora dok je reprezentativac Hrvatske Lovro Majer ušao u igru posljednjih deset minuta susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U istome terminu su se također susrele dvije momčadi iz Bundeslige. Stuttgart je na svom terenu dočekao Union iz Berlina koji ove sezone redovito niže poraze. Stuttgart je u ovom susretu prenio fantastičnu formu iz prvenstva te slavio minimalnom 1:0 pobjedom. Strijelac jedinog pogotka na susretu je bio Deniz Undav (na posudbi iz Brightona) u posljednjoj minuti prvog poluvremena.

Komentari

Povezano