Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
VijestiZanimljivosti

Niko Kovač s početnom jedanaestorkom Wolfsburga ispisao povijest

U sklopu 10. kola Bundeslige Wolfsburg je na Volkswagen Areni ugostio Werder Bremen, a hrvatski trener koji sjedi na klupi Vukova je ispisao povijest kluba.

Naime po prvi puta u povijesti Bundeslige je Wolfsburg započeo utakmicu bez ijednog Nijemca u postavi. Kovač je izveo sljedeći sastav:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pavao Pervan (Austrija) – Maxence Lacroix (Francuska), Sebastiaan Bornauw (Belgija), Cedric Zesiger (Švicarska) – Joakim Maehle (Danska), Mattias Svanberg (Švedska), Aster Vranckx (Belgija), Kevin Paredes (SAD) – Lovro Majer (Hrvatska), Jonas Wind (Danska), Vaclav Cerny (Češka).

U vrlo uzbudljivom susretu su gosti prvi došli do vodstva preko Marvina Duckscha u sedmoj minuti. Wolfsburg je 30 minuta kasnije uspio izjednačiti na 1:1 golom Vaclava Cernya te se s tim rezultatom otišlo na predah.

U drugom poluvremenu su domaćini bili ta momčad koja je prva stigla do zgoditka, a strijelac je bio Kevin Paredes u 59. minuti na asistenciju Lovre Majera. Samo šest minuta kasnije Werder Bremen je izjednačio pogotkom Rafaela Borrea. Do kraja susreta više nije bilo golova te je završilo rezultatom 2:2, a obje ekipe su se morale zadovoljiti podjelom bodova.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano