Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Nikola Čavlina predstavljen u Osijeku

Kao što se i nagađalo posljednjih tjedana, vratar U-21 hrvatske reprezentacije Nikola Čavlina potpisao je za Dinamo, a zatim je odmah prosljeđen na posudbu u NK Osijek gdje će braniti iduće sezone.

Čavlina je prošle sezone nosio dres Lokomotive za koju je upisao ukupno 35 nastupa (33 u ligi i dva u kupu), a jedna od najistaknutijih partija sezone bila mu je baš na Opus areni protiv Osijeka u svibnju ove godine kada je u prvom poluvremenu obranio nekoliko čistih zicera. 22-godišnji zagrepčanin je do sada sakupio 8 nastupa u U-21 reprezentaciji Hrvatske, a u budućnosti se od njega očekuje i nastupanje za A reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebno sam zahvalan sportskom direktoru Boti na ukazanom povjerenju. Izrazio je veliku želju da me dovede u Osijek, pričali smo dosta o svemu i na meni je bilo jedino da kažem – pristajem. Da, brzo sam se i rado odlučio za tu opciju. Presretan sam što sam došao ovdje jer mi je i otac više puta ispričao sve najbolje o klubu i ljudima koji u njemu rade. Sada je na meni pokazati zašto sam ovdje i zbog čega je direktorov izbor pao na mene“, rekao je Čavlina.

Komentari

Povezano