Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Nikola Kalinić ponovno u Hajduku? Karoglan: Imam s njim dogovor kad ćemo se čuti

Hajduk i Rudeš će u subotu od 18 sati i deset minuta na Poljudu odigrati utakmicu 14. kola SuperSport HNL-a. Splićani su trenutno drugoplasirana momčad prvenstva s 24 osvojena boda, dok su gosti posljednji sa svega tri osvojena boda.

Bez obzira na to, novi-stari trener Mislav Karoglan neće imati lagan zadatak jer stanje s ozljedama nije bajno. Utakmicu protiv Rudeša sigurno će propustiti Marko Livaja i Filip Krovinović zbog kartona te Dario Melnjak zbog ozljede, ali Karoglan je napomenuo kako će biti još nekih izostanaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ferro i Melnjak su igrači koji će nam faliti još dugo vremena, vjerojatno. Dajaku i Sigur neće biti spremni za Rudeš. Vadis Odjidja-Ofoe ima manju ozljedu, ali je izdržao trening. Svakako konkurira za momčad”, započeo je Karoglan.

Kratko je prokomentirao i pitanje kapetana uslijed izostanaka.

“Lovre je kapetan. Bez obzira na to hoće li krenuti od prve minute ili će biti na klupi. Zna se hijerarhija iza njega, a znate to i vi. Kada izađe momčad, znat ćete tko će biti kapetan.”

Dao je svoj osvrt i po pitanju prvog vratara ekipe; Ivan Lučić je do sada bio prva opcija među vratnicama, ali nakon duge pauze u kadar se vratio Lovre Kalinić.

„Imam dvije opcije, obje su vrlo dobre, to su slatke brige. Imam dobar odnos s Kalinićem, vrlo sam sretan s našim vratarima. Sve ćete vidjeti sutra”, rekao je Karoglan.

Za kraj, osvrnuo se na status Nikole Kalinića oko kojeg kruže glasine kako bi se mogao vratiti u momčad.

“Imam s njim dogovor kad ćemo se čuti, zasad je to sve.“

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano