Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Nikola Kalinić se ponovno vraća u Hajduk

Nikola Kalinić vratit će se u Hajduk, potvrdio je trener Mislav Karoglan. On je razgovarao je s Kalinićem te su postigli dogovor. Prema onome što je rekao, Kalinić će se momčadi priključiti na zimskim pripremama.

Podsjetimo, bivšem hrvatskom reprezentativcu istekao je ugovor na kraju prošle sezone, a novi nije potpisan zbog neslaganja Kalinića i tadašnjeg trenera Ivana Leke. Situacija se promijenila povratkom Karoglana na klupu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ima on volje za povratak, imamo svi volje. Razgovarao sam s njim jučer, ide sve u dobrom pravcu. On smatra da mu trebaju individualni treninzi prije priprema. Ako bude sve u redu sa zdravljem, on će se priključiti nama na zimskim pripremama.

Kalinić je za Hajduk odigrao 111 službenih utakmica, zabio 52 pogotka uz 20 asistencija te je s Bijelima osvojio dva trofeja. U Hajduk se vratio u veljači prošle godine kao slobodan igrač iz Verone.

U svojoj karijeri Kalinić je za Hrvatsku zabio 15 golova u 42 nastupa, igrao je i za Milan, Fiorentinu, Dnjipro, Atletico, Romu. S Hajdukom je osvojio dva Kupa u protekle dvije sezone, s Atletico Madridom europski Superkup 2019. godine, a s Dnjiprom je igrao finale Europa lige. Ukupno je za sve klubove i reprezentaciju zabio 189 golova.

Komentari

Povezano