Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Nikola Kalinić više nije sportski direktor Hajduka

Nikola Kalinić od danas više nije sportski direktor Hajduka nakon što je klub iz Splita odlučio raskinuti suradnju s njim. Posljednjih dana se pisalo o lošim odnosima u vrhu kluba, a Hajduk je danas na svojoj stranici i službeno potvrdio da je Kalinićev prvi angažman kao sportskog direktora gotov.

Funkciju prvog čovjeka struke preuzeo je krajem svibnja ove godine naslijedivši Mindaugasa Nikoličiusa, a o odlasku Kalinića je izjavu za stranicu kluba dao predsjednik Ivan Bilić:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S Nikolom smo se razišli nakon završetka prijelaznog roka imajući u vidu ono što je najbolje rješenje za Klub u ovom trenutku . Zahvaljujem mu što je prihvatio ovu ulogu u teškom trenutku te jako poštujem njegovu emociju koju iskazuje prema Hajduku. Odluku smo priopćili  treneru Gennaru Gattusu, kojem je kao i svima u Klubu u sljedećih nekoliko dana glavni cilj maksimalno se fokusirati na predstojeći derbi, kako bi momčad imala što kvalitetniju fizičku i mentalnu pripremu. Budući da se radi o izuzetno važnoj poziciji, tijekom sljedećeg  tjedna predstavit ćemo novog sportskog direktora i sportsku strategiju Kluba za koju smatramo kako je dugoročno jedina ispravna za Hajduk.

predsjednik Uprave Ivan Bilić

Hajduk je također poručio da Kaliniću još jednom zahvaljuju na svemu te mu žele puno sreće i uspjeha u nastavku karijere.

Komentari

Povezano