Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Nikola Mektić u polufinalu Pekinga

Nikola Mektić se u nedjelju sa svojim partnerom Wesleyem Koolhofom plasirao u polufinale ATP 500 turnira u Pekingu. Njih dvojica su bez većih problema, s 2-0 u setovima, bili bolji protiv Flavija Cobollija i Lorenza Musettija.

U prvom setu su Mektić i Koolhof rano stigli do breaka te se činilo kako Talijani ne bi trebali imati odgovor za uigrani par. Ipak, već u idućem gemu se Cobolli i Musetti vraćaju u set. Povratak u set nije trajao dugo, uspjeli su samo povesti s 3:2 prije nego li je hrvatsko-nizozemski par osvojio tri gema u nizu za vodstvo 5:3. Set su na kraju osvojili sa 6:4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom setu su ponovno prvi do breaka stigli Mektić i Koolhof. No, kao i u prvom setu, nisu ga potvrdili te su ponovno Talijani osvojili dva gema u nizu. Tada se opet ponavlja situacija iz prvog seta. Nakon dva uzastopna gema Cobollija i Musettija, Mektić i Koolhof su osvojili tri u nizu te su tako slavili sa 6:4, 7:5.

Plasirali su se tako u polufinale gdje ih čeka još jedna talijanska kombinacija. Za prolaz u finale igrat će protiv Simonea Bolellija i Andree Vavassorija, para koji se u utrci za Torino nalazi na trećem mjestu.

Komentari

Povezano