Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Nikola Moro pozvan u reprezentaciju

Nakon što je prije deset dana izbornik Zlatko Dalić objavio popis reprezentacije, došlo je do određenih promjena. Nikola Moro je s pretpoziva uključen u reprezentaciju te će biti na raspolaganju momčadi za idući reprezentativni ciklus koji počinje idućeg tjedna.

Hrvatska će 12.10 na Opus Areni ugostiti Tursku te će tri dana kasnije igrati protiv Walesa u gostima. Obje utakmice su u sklopu Kvalifikacija za Europsko prvenstvo u kojima „Vatreni“ igraju u skupini s Walesom, Turskom, Armenijom i Latvijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska je trenutno vodeća momčad u skupini unatoč činjenici što ima utakmicu manje od ostalih ekipa u grupi. Što se tiče Nikole, za seniorsku reprezentaciju je do sada upisao samo jedan nastup. To je bilo 29. ožujka prošle godine kada je od prve minute startao u prijateljskom susretu protiv Bugarske u kojem je Hrvatska slavila 2:1.

Moro posljednje dvije sezone igra za Bolognu u Serie A koja ga je ovo ljeto otkupila od Dynamo Moskve. Ove sezone je upisao pet nastupa u Serie A, četiri kao starter.

Komentari

Povezano