Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Nikola Moro s klupe odgledao remi Bologne i Frosinonea

Talijanska Serie A, točnije njeno 31. kolo nastavljeno je u ranijem nedjeljnom terminu okršajem Frosinonea i Bologne na stadionu Benito Stirpe. Bez pobjede u posljednjih devet utakmica, momčad Eusebija Di Francesca nalazi se u zoni ispadanja, na 18. poziciji. S druge strane, četvrtoplasirana Bologna, kako bi učvrstila najbolju poziciju na tablici u posljednjih 50 godina, traži 17. pobjedu sezone. Trupe Thiaga Motte u tvrdoj su utakmici rezultatom 0:0 remizirali s Frosinoneom.

Ozbiljan ulazak domaćina u 9. minuti rezultira prvom prilikom utakmice. Neoprezni Ricardo Calafiori greškom dodaje za Walida Cheddiru koji ostaje jedan na jedan s vratarom. Marokanski napadač upućuje slabašan udarac, a Łukasz Skorupski uspješno intervenira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 27. minuti Frosinone upisuje novu šansu. Caleb Okoli iz kornera nadskače obranu Crveno-plavih i upućuje snažan udarac glavom. Skorupski je ponovno ponovo efektivan. Prvih 45. minuta, bez obzira na inicijativu domaćih i samozatajnost gostiju, završava rezultatom 0:0.

Drugo poluvrijeme počinje posjedom gostiju ali i novom nesigurnošću Calafiorija. Mladi talijanski branič nezgodno vraća za Skorupskog, koji je pod pritiskom Cheddire prisiljen na ispucavanje lopte van igre.

Bez obzira na tendenciju Bologne da brzim dodavanjima dođe to protivničkih vrata, obje momčadi teško zadržavaju loptu. Nogomet drugog poluvremena uglavnom se sastojao od agresivnih duela i nadskakivanja na sredini terena.

U 94. minuti Dan Ndoye u izglednoj situaciji loptu šalje par centimetara iznad vratnice i propušta priliku da Bologni donese sva tri boda.

Iako je Thiago Motta napravio svih pet zamjena na utakmici, Nikola Moro utakmicu je odgledao s klupe. Remi 0:0 značio je da Bologna ostaje na četvrtoj, a Frosinone 18. poziciji na tablici Serie A.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano