Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Nikola Vlašić za stalno u Torinu

Prema pisanju brojnih talijanskih i engleskih medija, čini se da je transfer saga Nikole Vlašića napokon završena.

Postignut je dogovor između njegovog matičnog kluba West Hama i talijanskog Torina gdje je prošle sezone igrao na posudbi, a sada će im se pridružiti za stalno u transferu vrijednom 10 milijuna eura plus bonusi do navodno ukupno 12 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Vlašića je West Ham otkupio za 30 milijuna eura od CSKA Moskve prije 2 godine tako da su na tom poslu puno izgubili. Nikola se u Engleskoj nikako nije snašao te je za Čekićare odigrao ukupno 31 utakmicu od čega samo 552 minute u Premier ligi pri čemu je za londonski klub zabio 1 pogodak.

Tako završava i druga neuspješna engleska avantura za Vlašića nakon što ni ranije u Evertonu nije ostavio dublji trag prije nego je prodan u CSKA.

Prošlo ljeto je u potrazi za minutažom otišao na posudbu u Torino kojeg od 2021. vodi naš trener Ivan Jurić. Za Vlašića je to bio pun pogodak budući da je odigrao 37 utakmica uz 5 golova i 7 asistencija. Kod Jurića je imao status ključnog igrača te nema razloga da se tako i sada ne nastavi. Važno je to i kontekstu Hrvatske reprezentacije koja bi za godini dana trebala nastupiti na Europskom prvenstvu u Njemačkoj, a izbornik Zlatko Dalić je već više pita demonstrirao da mu je Nikola jako važan budući da ga je zvao i kada on nije igrao u klubu.

Komentari

Povezano