Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Nino Serdarušić poražen u finalu turnira u Italiji

Nakon što je prešao tri talijanske i jednu rumunjsku prepreku na putu do finala, Nino Serdarušić (353.igrač svijeta) zaustavljen je u finalu turnira na Sardiniji u Santa Margherita di Puli od strane Francuza Valentina Royera. Dvadesetdvogodišnji Royer, 291.igrač svijeta, pobjedio je rođenog Zagrepčanina s ukupnih 0-2 u setovima (3:6, 3:6 ).

Francuz je odmah u trećem gemu prvog seta napravio break te tako stekao prednost koju nije ispuštao do kraja seta. Nino se nije predavao te je pri rezultatu 3:5 imao servis za ostanak u meču, međutim Royer je nakon velike borbe opet napravio break i time osvojio prvi set.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Royer se nije tu zaustavio, onako kako je završio prvi set je započeo i drugi te odmah uzima Ninov prvi servis i tako nastavio svoj put prema sedmoj tituli u karijeri. Iako se činilo kako je tu priči kraj, Nino nalazi novu energiju te vraća break i tako smanjuje rezultat na 3:4 te donosi malo neizvjesnosti u meč. Ipak, to nije poremetilo mladog Francuza koji potom uzvraća istom mjerom i uzima novi break, a zatim i suvereno odrađuje svoj zadnji servis te dolazi do pobjede u meču.

Nino tako ostaje na osam titula u konkurenciji singlova dok u kategoriji parova ima 25 trofeja od čega je jedan na ATP razini; kada je prošle godine u paru sa Slovencem Blažom Rolom osvojio Croatian Open u Umagu.

Komentari

Povezano