Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Ništa bez dramatične završnice, Hrvatskoj bod

Danas su rukometni juniori Hrvatske odigrali svoju drugu utakmicu na Svjetskome prvenstvu u grupi A s Poljskom.

Hrvatska je loše izgledala prvih 20-ak minuta, izgledalo je kao da su podcijenili Poljake na temelju pobjede u prvome kolu nad Francuskom. Sjajan je bio poljski vratar Jastrzebski koji je imao 8 obrana u prvih 30 minuta i glavni razlog zašto Poljska ima prednost na poluvremenu. Hrvatska je zadnjih 10 minuta u prvome poluvremenu odigrala nešto bolje, te s obzirom na to da je u jednom trenutku imala zaostatak od -5 pogodaka može biti sretna što je na poluvremenu stajao rezultat 15 : 13.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poljska je kontrolirala prvih 15 minuta u 2. poluvremenu te su održavali prednost od 2 pogotka. U 51. minuti Hrvatska stiže do izjednačenja te u posljednjih 10 minuta gledamo sjajnu utakmicu. Nakon obrane Mandića te prilikom obrane iznudio 2 minute isključenja za igrača Poljske jer je pogodio vratara u glavu, Hrvatska prelazi u vodstvo golom Matije Cara. U posljednju minutu Hrvatska ulazi s igračem više i prednosti od jednog pogotka. Poljska je uspjela zabiti s igračem manje te je izbornik Nikolić odlučio pozvati time out. Hršak zabija zicer 10 sekundi do kraja, ali nije bilo dovoljno za pobjedu jer Poljska zabija sa zvukom sirene i uzima zasluženi bod.

Matej Mandić je zasluženo dobio nagradu za igrača utakmice jer je drugo poluvrijeme sa ključnim obranama vratio Hrvatsku u život.

Komentari

Povezano