Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Ništa od Tudora; Napoli ima novog-starog trenera

Iako se proteklih dana šuškalo kako je Igor Tudor glavni pretendent na upražnjenu klupu Napolija, danas je stigla vijest kako do tog dogovora neće doći. Aktualne prvake Italije će od sljedećeg kola s klupe voditi Walter Mazzarri.

Tudor se nije uspio dogovoriti s čelnicima Napolija iz jednostavnog razloga. Hrvatski strateg je tražio ugovor na dvije godine, dok je klub odlučio kako može ponuditi tek ugovor do kraja sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je ta opcija ”propala”, Napolitanci su se okrenuli Walteru Mazzarriju, bivšem treneru tog kluba te su postigli dogovor. Mazzarri je Napoli vodio u razdoblju između listopada 2009. i svibnja 2013. godine te je u 182 utakmice ostvario 89 pobjeda, 50 remija i 43 poraza. Tu je ujedno osvojio jedini trofej u trenerskoj karijeri – talijanski kup u sezoni 2011./12. nakon što su u finalu golovima Edinsona Cavanija i Mareka Hamšika svladali Juventus s 2:0.

Poslije Napolija je redom vodio Inter, Watford, Torino i Cagliari, dok je od svibnja 2022. godine bio na ”godišnjem odmoru”. Sada nam preostaje vidjeti kako će njegovih 3-5-2 funkcionirati u Napulju.

Komentari

Povezano