Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Nitko u Škotskoj ne želi kupiti TV prava za utakmicu protiv Hrvatske

U subotu od 18 sati će na Maksimiru svoju utakmicu trećeg kola Lige nacija odigrati Hrvatska i Škotska. Vatreni u ovaj susret ulaze nakon poraza od Portugala i pobjede protiv Poljske, a Škoti će u ovom susretu tražiti svoje prve bodove u grupi 1.

Međutim, izgleda da Škoti neće biti u stanju gledati svoju reprezentaciju putem malih ekrana. Kako prenose škotski mediji, nijedna tamošnja televizija još uvijek nije otkupila prava za prijenos sa stadiona na Maksimiru. Isto vrijedi za utakmicu Škota s Portugalcima, koja će se u utorak 15. listopada igrati na Hampden Parku u Glasgowu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Škotska je Ligu nacija otvorila porazima od Poljske i Portugala, a njezini navijači i te susrete ne bi imali gdje gledati da ITV nije u zadnji trenutak otkupio prava. ITV za sada nije otkupio prava kao što je napravio posljednji put te se čini da bi utakmice s Hrvatskom i Portugalom mogli gledati samo oni koji dođu na stadione.

Kako prenosi Daily Record, uzrok ove situacije je taj što je Viaplay postigao dogovor s UEFA-om o prenošenju svih utakmica škotske reprezentacije do 2028. godine, ali je dogovor propao iz nepoznatih razloga. Utakmice tako sada mogu otkupiti druge televizijske kuće, ali trenutačno nema zainteresiranih.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano