Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
VijestiZanimljivosti

Niželigaški protivnik Real Madrida poludio za dresovima Luke Modrića

Arandina Club de Futbol španjolski je nogometni klub iz Arande de Duero, mjesta u autonomnoj pokrajini Castilla y Leon u blizini Madrida, koje broji 33.000 stanovnika.

Velik broj populacije ovog mjesta poznatog po vinskim podrumima koji se prostiru ispod gradskih ulica i trgova danas će ispuniti El Montecillo, lokalni stadion koji prima 6.000 gledatelja, kako bi pogledalo najveću utakmicu u povijesti kluba, protiv kluba za kojeg većina njihovih stanovnika ionako iovako i navija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas, 37 godina od osnivanja kluba, u goste im u sklopu 1/64 finala dolazi Real Madrid. Klub koji je cijelu povijest član pete i četvrte španjolske lige do sada je u dva kola izbacio Real Murciu i Cadiz, te dobio priliku ugostiti jedan od najtrofejnijih klubova u povijesti nogometa. U prvenstvu im ne ide sjajno, posljednjeplasirana su ekipa Segunde Federacion, Grupe 1, tj. 4. ranga španjolske nogometne hijerarhije s tek 10 osvojenih bodova u 16 utakmica, no kao što i ptice na grani znaju, kup je specifično natjecanje u kojem se može dogoditi svašta!

Ipak, da igrači Arandine žele ostvariti maksimum izvan terena više nego što li ga očekuju na terenu, jasno je iz dopisa kojeg su poslali Real Madridu uoči utakmice, moleći za određeni broj dresova igrača Blancosa kako njihovi igrači po završetku utakmice ne bi morali trčati za nekim od svojih idola, posebice zato što većina igrača želi samo jedan dres – onaj Luke Modrića.

Kakav status u Španjolskoj uživa hrvatski čarobnjak dovoljno govori da čak devetorica igrača Aradine žele Modrićev dres, a na listi ga slijede Bellingham s tri, Kroos i Rodrygo s 2, te Kepa, Vinicius, Courtois te čak i Nacho, dres kojeg želi rezervni vratar Atomo. Razlog: njegova je sestra velika obožavateljica dobrog vojnika Real Madrida.

U svakom slučaju, nadamo se da će u Real Madridu uslišati želje igrača ovog četveroligaša, ili će barem Luka Modrić inzistirati da usreći svoje protivnike na terenu i počasti ih dresovima s brojem 10.

Komentari

Povezano